Thursday, January 3, 2013

De virtuele nieuwjaarsbrief.

Nieuwjaarsbrief opzeggen ...
Wat zou er toch in die doos zitten?
Pepero's!
Gisteren was het zover. Ons postpakket had Brent, Lotte en Yse bereikt. 
We kregen een facetime berichtje dat de meisjes vol ongeduld aan het wachten waren tot ze het pakket mochten open maken. 
Echter, hier in Seoul was het nog maar half zes, en Maarten was natuurlijk nog druk aan het werk. 
Hun geduld werd dus danig op de proef gesteld!

's Avonds waren we er helemaal klaar voor. De meisjes zeiden trots hun nieuwjaarsbrief op en baby Brent kraaide op de achtervoorgrond ... Met veel enthousiasme werd de doos open gemaakt.


Uit de grote doos werd nog een doos en drie kerstzakken getoverd ... 


Op 11 november wordt er hier Pepero Day gevierd. We lieten ons gaan met de aankoop van deze Limited Edition box - snacks genoeg voor een aantal maand!
De zakken van de meisjes waren gevuld met een pyjama, vilten stickers en een gezonde dosis roos in de vorm van een Hello Kitty beker en dito oorverwarmers - we leven tenslotte wel in Korea natuurlijk!

Brent kreeg een grote lap stof van Michael Miller die de mama op haar verlanglijstje had staan en een bijpassende pyjama, die we toevallig in de winkel zagen. Zijn trotse peter had tevens twee stoere tshirts voor hem gekocht in Houston. Eentje met een Enfield mocht natuurlijk niet ontbreken!
En zie de heren eens genieten! 
Wat een geluk die moderne technologie. We zijn grote fan van Apple geworden - puur voor het facetimen! Wat een gemak om contact te onderhouden - zo kon ik op Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zelfs even virtueel aanschuiven aan de feestdis bij mijn familie. 
Enige nadeel is dat ik sindsdien heel veel 'goesting' heb in de befaamde tomatensoepmetballetjes van mijn oma, waarvan ze aan het smullen waren ... Zou Apple daar ook iets aan kunnen doen?

3 comments:

 1. fijn dat je ze zo toch een beetje bij kan zijn hé... Bij ons zal het volgend jaar ook zo gaan met de nieuwjaarsbrieven denk ik. Mijn zusje stapt volgende week op het vliegyuig richtinh Bonaire...

  ReplyDelete
 2. Was puur genieten bij het zien van den meisjes die zo enthousiast waren! :-)
  Het pyjamaatjes is echt geweldig!
  En vandaag had hij de "big brother" t-shirt aan.
  Trouwens die stokjes zijn echt super lekker! (de meisjes halen er eerst de roze uit natuurlijk).

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...