Sunday, November 24, 2013

In etappes.

Ellie, je weet wel, het mooiste babietje ooit, is bijna vijf maanden oud, en kreeg haar geboortekadoo in etappes. Toen ze geboren werd, kreeg ze harembroekjes. Een paar weken later een naamslinger. En daarna ... bleef alles geknipt op mijn naaitafel liggen. Sterk bezig!

Dit weekend vierden we samen Thanksgiving en kon ik niet met lege handen verschijnen. De geplande mand kreeg eindelijk vorm en werd gevuld met bijpassende handdoekjes, een lieve zachte pop, en tenslotte een sweater met muzieknoten op, aangezien beide ouders in een koor zingen. 

Ik ontwikkelde ook een voorliefde voor de letterknoopjes. Die maken elk kadoo steeds weer af, maar het is wel een gepruts om ze deftig ergens aan te zetten!
De pop bleek een hit te zijn bij Ellie, de mand bij de ouders (de stofjes zijn identiek aan die gebruikt in Ellie's kinderkamer) en Ellie is nog steeds de mooiste baby ooit. Toch?


Nog steeds ben ik fier op haar geboortekaartje waarvoor ik de foto's mocht verzorgen. Het uiteindelijke resultaat vergat ik hier te tonen. Bij deze: 
7 comments:

 1. Wat een prachtige mand, voor een prachtig kindje!

  ReplyDelete
 2. Mooi cadeau en leuk idee van die letterknoopjes! Ik heb ze ook ooit cadeau gekregen maar tot nu toe nog nergens gebruikt....mooi!

  ReplyDelete
 3. Mah, zo mooi! Welk patroon gebruikte je voor de mand? Groetjes

  ReplyDelete
 4. héél mooi (baby en mand)! idd leuk, die letterknoopjes!

  ReplyDelete
 5. Heel schone mand! Echt een prachtexemplaar..
  Die letterknoopjes heb ik een tijdje geleden ook ontdekt, zijn leuk hé!

  ReplyDelete
 6. Een mooi cadeau! En een prachtig geboortekaartje. Het is niet altijd evident om kindjes op de gevoelige plaat vast te leggen, maar dat heb jij heel knap gedaan.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...