Thursday, October 25, 2012

Balen.

De  hubby zit aan de andere kant van de wereld, voor zijn werk. We zien elkaar dagelijks via facetime. Hij belt mij als ik mijn ogen open doe en hij onder de lakens kruipt. Ik bel hem als ik slapen ga en hij net aan de dag begonnen is. 

Het is best eenzaam zo, maar daar heb ik het nog wel eens over als ik in een meer filosofische bui ben. 

Ik vond het trouwens wel een uitgewezen tijd om grote schoonmaak te houden. Het wordt hier stilletjesaan veel kouder dus de kleerkasten werden onder handen genomen. Evenals de bibliotheekkast, de keukenkasten, de schoenenkast, ... Lekker zo opruimen dacht ik, dan spaar ik de andere helft van de week om de naaikamer op te ruimen en effectief terug achter mijn naaimachine te kruipen. Joepie!

Nog even vlug de gewassen donsdeken in de overtrek steken. En daar ging het mis. 'Nog even vlug'.
Zit ik hier nu onbeweeglijk. Met een gigantische stijve nek en schouder. Met een kersenpitkussen of liever de Koreaanse gelvariant. Te balen dus. Van naaien zal niet veel in huis komen. 
Maar enfin, er staan wel mooi drie zakken klaar in de gang en de kasten zijn lekker leeg, hou ik me voor.


Dan maar genieten van wat anderen maken aan de andere kant van de wereld. In dezelfde stad als mijn hubby bedenk ik. En dan nog met een stofje wat uit mijn stofjeskast komt. 
Eigenlijk is de wereld echt wel klein he.


4 comments:

 1. Ocharme,dat valt wel heel erg tegen.Haast en spoed is zelden goed zeggen ze,maar daar heb je nu niks aan natuurlijk. Goed rusten en veel beterschap

  ReplyDelete
 2. Oh, je wil niet weten hoe klein de wereld is. Ik zat hier dinsdagavond samen met 4 Nederlandstalige toffe madammen en hun naaimachines aan mijn livingtafel in het verre Houston, hoe zot is dat.

  Misschien moet je de volgende keer meevliegen met de hubby?

  Nog eens heel dikke merci voor het mooie pakketje en veel beterschap daar!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Zo zalig! Alle, ik zal eens moeten informeren of mijnen vent daar geen job kan hebben he ;)Wedden dat, als we daar ooit belanden, het net op het moment is, dat gij er vertrokken zijt?
   Wel Nederlandstalige vriendinnen hier, maar geen met dezelfde hobby helaas.
   Graag gedaan en hou de blog in de gaten, want er komt binnenkort nog een give away aan ...

   Delete
 3. Aja, ik was een van die madammen. ;) En mijn hubby vertelde mij deze week nog dat jouw hubby er was.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...