Monday, April 30, 2012

Een stapeltje kadootjes.

Ik moet dringend eens naar het postkantoor om uit te zoeken hoe het nu eigenlijk zit met de verzendkosten. Deze stapel kadootjes moet namelijk richting Belgie. Sommige zijn schaamtelijk te laat maar kom: aan het tempo waarop mijn vriendinnen en kennissen kinderen produceren kan niemand volgen. Al zeker mijn naaimachine niet. Als ik nog lang genoeg wacht, kan ik alles gewoon in de valies stoppen richting Belgie. Die paar maanden kunnen er ook wel nog bij zeker?    
                                                          

Voor het dochtertje van een van Maarten zijn studievrienden maakte ik het alom bekende pamperzakje. En vloekte ik op mijn idee om het schattige meisje van het geboortekaartje over te nemen.

Voor een studiegenootje van mij, stond er een dekentje op het programma (dat zal dus wel voor volgende winter zijn, alhoewel in Belgie is het schijnbaar niet te warm?) en een kaderke. Op het geboortekaartje stond dat er centjes gewenst waren voor de kinderkamer, maar dit leek me even leuk.

Er ligt nog heel wat klaar om afgewerkt te worden. Maar de zon schijnt hier. Heel fel. Heel lekker. 
Puur genieten. Kwestie van het er nog eens in te wrijven.
Hoewel de vlindertjes hieronder mij ook vrolijk stemmen, verdwijnt de naaimachine toch wat op de achtergrond momenteel. Tot het hier te heet en te vochtig wordt, tot er hier te veel yellow dust hangt ... en we dus noodgedwongen moeten binnen blijven.7 comments:

 1. Leuke cadeautjes! Van dat vlinderstofje heeft Yane een rokje! Hopelijk vallen de verzendkosten naar België wat mee...

  ReplyDelete
 2. Ja, wrijf het er nog eens in ja!!! Die dekentjes komen hier een heel jaar lang van pas, geloof me! Zo'n schoon cadeaukes, dat ze wat te laat komen wordt u volgens mij vlotjes gepardonneerd éénmaal dit moois is toegekomen!

  ReplyDelete
 3. Vandaag schijnt hier toch ook mooi het zonneke! Maar geniet er maar van, van dat goeie weer daar want het is hier inderdaad niet zo vet qua goei weer...
  Dat schattige meisje is wel goed gelukt maar daar zal inderdaad wel veel gedetailleerd prutswerk aan te pas zijn gekomen.
  Mooie cadeautjes en dat walvissenstofje is prachtig, wauw!!

  ReplyDelete
 4. Amai, je hebt echt al een hele stapel bijeen genaaid!

  ReplyDelete
 5. Oooh wat een leuke dingetjes, kleurtjes en stofjes... ik voel een wederzijdse cursus aankomen, alhoewel ik denk dat ik vooral mijn vingers vast zal naaien ;) Jammer dat je er gisteren niet bij was, maar volgens mij heb ik op facebook kunnen lezen waarom dat was (balen!)

  Groetjes Bregje

  ReplyDelete
 6. Hé, wat een mooie collectie cadeautjes! En wat een leuk vlinderstofje idd. Het meisje lijkt mij goed gelukt. Zo'n prutswerkje geeft ook wel voldoening als het slaagt, niet?

  ReplyDelete
 7. Zoveel leuke cadeautjes, de ontvangers zullen er zeer blij mee zijn denk'k

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...